Pasta cu branza si pastarnac

Printeaza

Pasta cu branza si pastarnac din: radacina de pastarnac, lamaie, ceapa, unt, branza dulce, frunze de busuioc, frunze de rozmarin, seminte de chimen.

Ingrediente:

  • 350 g radacini de pastarnac
  • 1/2 lamaie
  • 1 ceapa mare
  • 125 g unt
  • 150 g branza dulce
  • cate 5-6 frunze de busuioc si rozmarin
  • 1 lingurita seminte de chimen

 

Mod de preparare:

Decojeşti rădăcinile de păstârnac şi ceapa, le speli şi le dai pe răzătoarea mică, după care le stropeşti cu zeamă de lămâie.

Mărunţeşti brânza dulce cu furculiţa şi o treci prin sită.

Mixezi brânza cu untul moale, frecat spumă. în pasta obţinută, încorporezi ceapa şi verdeţurile tocate mărunt.

Aşezi pasta într-un bol şi presari seminţele de chi­men întregi sau proaspăt măcinate fin.

 

Pasta cu branza si pastarnac

Pasta_cu_branza_si_pastarnac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.