Pasta cu branza si pastarnac
PrinteazaPasta cu branza si pastarnac din: radacina de pastarnac, lamaie, ceapa, unt, branza dulce, frunze de busuioc, frunze de rozmarin, seminte de chimen.
Ingrediente:
- 350 g radacini de pastarnac
- 1/2 lamaie
- 1 ceapa mare
- 125 g unt
- 150 g branza dulce
- cate 5-6 frunze de busuioc si rozmarin
- 1 lingurita seminte de chimen
Mod de preparare:
Decojeşti rădăcinile de păstârnac şi ceapa, le speli şi le dai pe răzătoarea mică, după care le stropeşti cu zeamă de lămâie.
Mărunţeşti brânza dulce cu furculiţa şi o treci prin sită.
Mixezi brânza cu untul moale, frecat spumă. în pasta obţinută, încorporezi ceapa şi verdeţurile tocate mărunt.
Aşezi pasta într-un bol şi presari seminţele de chimen întregi sau proaspăt măcinate fin.
Pasta cu branza si pastarnac
Pofta buna!