Pasta de branza si ton

Printeaza

Pasta de branza si ton din: branza de vaci, ton, ulei de masline, ceapa, sare.

Ingrediente:

  • 200 g branza de vaci
  • 1 conserva de ton
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Pasta de branza si ton: Toci ceapa marunt. Branza o amesteci cu putina sare si cu uleiul de masline. Adaugi in branza ceapa tocata, tonul si amesteci pana se omogenizeaza.

Pasta o servesti pe felii de paine prajita. Este un mic dejun sanatos.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiul de Sunătoare: Elixirul Relaxării și Antidepresiv Natural – Cum să-l Prepari Acasă

Ceaiul de Sunătoare: Elixirul Relaxării și Antidepresiv Natural – Cum să-l Prepari Acasă din: flori uscate de sunatoare, apa fierbinte. Descoperă secretul unui ceai ancestral, cunoscut pentru proprietățile sale calmante și antidepresive – Ceaiul de Sunătoare. Această rețetă clasică, cu rădăcini adânci în tradițiile medicinale europene, oferă nu doar o experiență aromatică deosebită, ci și […]

Somon La Abur cu Legume – Rețeta Sănătoasă și Plină de Arome

Somon La Abur cu Legume – Rețeta Sănătoasă și Plină de Arome din: fileuri de somon, morcovi, broccoli, dovlecel, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Încercați o modalitate sănătoasă și delicioasă de a vă bucura de somon și legumele preferate cu rețeta noastră de somon la abur cu legume proaspete. Gătitul la abur este o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.