Pasta de branza cu verdeturi
PrinteazaO reteta de pasta de branza cu verdeturi din: branza de vaci, telemea, smantana, ridichi, ceapa verde, usturoi, castravete, ardei gras, marar si sare.
- 250 g branza de vaci
- 125 g telemea
- 1 lingura cu smantana
- 1 legatura de ridichi
- 2 fire de ceapa verde
- 1 catel de usturoi
- 1 castravete
- 1 ardei gras
- 1 legatura de marar
- sare
Mod de preparare:
într-un castron, freacă brânza de vaci cu telemeaua zdrobită şi smântână. Adaugă ridichile tăiate mărunt, ceapa rondele, usturoiul zdrobit şi mărarul tocat fin. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece 15-20 de minute, ca să se întrepătrundă aromele.
Serveşte pasta de brânză pe rondele de castravete. Deasupra, pune fâşii de ardei gras şi mărar tocat fin.
Pasta de branza cu verdeturi
Pofta buna!