Pasta de carne cu cimbru si unt

Printeaza

Pasta de carne cu cimbru si unt din: carne de vită fară os, unt, cimbru praf, supă de came, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită fară os
  • 50 g unt
  • cimbru praf
  • 200 ml supă de came
  • sare

Mod de preparare:

Pasta de carne cu cimbru si unt: Carnea se pune la fiert în apă clocotită cu puţină sare. După fierbere, se toacă la maşina cu sită deasă.

Se bate cu lingura de lemn cu puţină supă de came şi untul crud şi se condimentea­ză cu cimbru.

serveşte pe pâine albă, prăjită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Oua Umplute cu Guacamole – Aperitiv Sănătos cu Avocado și Lămâie

Oua Umplute cu Guacamole – Aperitiv Sănătos cu Avocado și Lămâie din: oua, avocado, rosii, ceapa verde, suc de lamaie, sare, piper, Vă invităm să descoperiți o variantă sănătoasă și delicioasă a ouălor umplute, cu o textură cremoasă și un gust proaspăt. Aceste Oua Umplute aduc împreună aroma bogată a avocado, gustul dulce-acrișor al roșiilor […]

Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi

Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.