Risotto Perfect cu Zbârciogi din: orez, zbargciogi, supa, ceapa, usturoi, vin, parmezan, ulei, sare, piper. Descoperă secretul unei mese sofisticate și pline de savoare cu această rețetă. Risotto, o mândrie a bucătăriei italiene, devine și mai special când este îmbogățit cu zbârciogi, oferind o textură cremoasă și un gust unic. Acest ghid detaliat te va […]
Pasta de cartofi cu ciocolata
PrinteazaPasta de cartofi cu ciocolata din: cartofi, sirop de artar, unt de caju, extract de vanilie, sare, fulgi de ciocolata bio.
Ingrediente:
- 240 g de cartofi galbeni
- 7 linguri siropd e artar
- 3 linguri de unt de caju
- jumatate de lingura de extract de vanilie
- jumatate de lingurita de sare
- o trime de cana de fulgi de ciocolata bio
Mod de preparare:
Curăţaţi şi tocaţi bucăţi cartofii şi fierbeti-i în apă cu sare timp de 20 de minute până se înmoaie.
Scurgeti-i. într-un robot de bucătărie sau blender, mixaţi cartofii încă fierbinţi, untul de caju, vanilia şi siropul de arţar până se transformă în pastă.
Refrigeraţi cel puţin 30 de minute. înainte de servire, adăugaţi fulgii de ciocolată. Puteţi servi cu fructe proaspete sau biscuiţi.
Pasta de cartofi cu ciocolata
Pofta buna!
Legume la Grătar cu Sos de Cimbru
Legume la Grătar cu Sos de Cimbru din: dovlecel, vanata, ardei, ciuperci, ulei, sare, piper. Bucurați-vă de gustul intens și aroma plăcută a legumelor proaspete cu această rețetă simplă de legume la grătar, îmbogățite cu un sos de cimbru și ulei de măsline. Această preparare nu doar că este delicioasă, dar vine și cu multiple […]