Păstăi cu Usturoi din: pastai, usturoi, ulei, sare, piper, suc de lamaie. Când vine vorba de preparate simple, dar pline de savoare, păstăile cu usturoi sunt o alegere excelentă. Această rețetă îmbină textura crocantă a păstăilor cu aroma intensă a usturoiului, oferind un fel de mâncare sățios și delicios, perfect pentru orice masă. Vă invităm […]
Pasta de chilli cu usturoi si otet
PrinteazaPasta de chilli cu usturoi si otet din: ardei chilii, usturoi, ketchup dulce, otet, sare.
Ingrediente:
- 400 g ardei chilii
- 6 căţei de usturoi
- 150 ml ketchup dulce
- 2 linguri oţet
- 1 lingură sare
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii de codiţe şi, dacă doreşti, se pot scoate şi seminţele.
Se taie bucăţi mai mici, se pun într-o oală, se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se călesc aproximativ 5 minute, până când se înmoaie.
Se amestecă bine, se adaugă ketchup-ul, sarea, oţetul, usturoiul presat şi se fierbe, amestecând constant, până când devine o pastă groasă.
Se pune pasta în borcane mici şi se sterilizează aproximativ 5 minute, la 90° C, iar borcanele mai mari timp de 10 minute.
Pasta de chilli cu usturoi si otet
Pofta buna!
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]
Pastarnac glazurat din: pastarnac, unt, ceapa, indulcitor, concentrat de vita, paprika. Rădăcina de pastarnac poate fi folosită în diverse moduri culinare. Poate fi consumată crudă, tăiată felii subțiri și adăugată în salate, sau poate fi gătită prin fierbere, coacere sau prăjire. Pastarnacul are un gust dulce și ușor aromatic, cu nuanțe de nucșoară și piper. Este […]