Pasta cu tartine
PrinteazaPasta cu tartine din: macrou, morcovi, ceapa, cimbru, vin alb, mustar, smantana, sare, piper.
- 6 bucati macrou congelat
- 4 morcovi
- 3 cepe
- o crenguta cimbru
- 120 ml vin alb sec
- 2 linguri mustar
- 200 g smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o oală, se pun peştii cu apă rece care să-i depăşească şi se adaugă morcovii, 2 cepe tăiate în patru, sare, cimbru şi vin.
Se lasă să dea în clocot, se pune capacul şi se stinge focul. Se lasă aşa 1 § minute, după care peştii se scurg.
Peştii se desfac si.se aleg cu mâna în bucăţi cât şe poate de mari. Se adaugă muştar, smântână, ceapa tocată, sare şi piper.
Se amestecă uşor, se verifică gustul şi, dacă mai este nevoie, se adaiîgă zeamă în care a fiert peştele.
Se dă la rece pentru 30 de minute înainte de servire.
Pasta cu tartine
Pofta buna!