Pasta de ansoa cu usturoi si verdeata
PrinteazaPasta de ansoa cu usturoi si verdeata din: ulei, usturoi, ansoa, patrunjel, busuioc, lamaie, galbenus.
- 60 ml (4 linguri) de ulei
- 4 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
- cincizeci de fileuri de anşoa
- 15 g (1 lingură) de pătrunjel proaspăt tocat
- 15 g (1 lingură) de busuioc proaspăt tocat
- o lămâie
- 3 gălbenuşuri
Mod de preparare:
Fierbeţi într-un castron, timp de 15 minute, la foc mic, toate ingredientele în afară de lămâie şi gălbenuşuri.
Intre timp, bateţi gălbenuşurile cu sucul de la o jumătate de lămâie. Turnaţi peste amestecul de anşoa şi amestecaţi ca să se lege totul. Continuaţi operaţiunea până la îngroşare.
Luaţi de pe foc, presăraţi sare şi piper.
Pofta buna!