Pasta de ardei cu gogosari

Printeaza

Pasta de ardei cu gogosari din: ardei capia, gogosari, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 3 kg ardei capia roşii
  • 2 kg gogoşari
  • 1/2 l ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pasta de ardei cu gogosari: Ardeii şi gogoşarii se spală, se curăţă, se lasă la scurs şi se dau prin maşina de tocat.

Uleiul se încălzeşte şî se adaugă ardeii şi gogoşarii tocaţi şi 5 linguri de sare.

fierbe la foc mic până scade foarte bine şi se aşază în borcane.

Borcanele se introduc în cuptor până se formează deasupra o crustă.

închid apoi imediat după ce s-au scos din cuptor

 

Pofta buna!

 

 

Tochitură Bănățeană

Tochitură Bănățeană din: carne de porc, carnati, untura, ceapa, usturoi, vin, bulion, dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Această mâncare, profund încărcată de istorie și cultură, oferă o experiență culinară ce transcend limitele gustative, purtându-te prin complexitatea și bogăția gastronomiei românești. Specialitatea se bazează pe o selecție generoasă de carne de porc, cârnați de casă și […]

Spaghete cu Sos Bolognese Autentic

Spaghete cu Sos Bolognese Autentic din: spaghete, vita, porc, ceapa, morcovi, telina, vin, rosii, pasta de tomate, lapte, nucsoara, sare, piper, ulei, parmezan. Spaghetele cu sos Bolognese reprezintă nu doar un fel de mâncare, ci o poveste culinară scrisă în inima Italiei. Această rețetă, rădăcinată în tradiția bogată a regiunii Emilia-Romagna, oferă o combinație perfectă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.