Pasta de avocado cu sos picant

Printeaza

Pasta de avocado cu sos picant din: avocado, rosie, ceapa, lamaie, coriandru, chimen, sos picant, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de avocado cu sos picant

  • 2 fructe avocado
  • 1/2 roşie
  • o ceapă
  • sucul unei lămâi verzi
  • o crenguţă coriandru
  • un praf chimen
  • puţin sos picant
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie fructele de avocado pe lângă sâmbure şi apoi, pentru a-l scoate, jumătăţile fructului se rotesc în sens invers acelor de ceasornic.

Se scoate pulpa, se pune în mixer şi se stropeşte cu sucul de lămâie. Se mixează o tură.

Se adaugă ceapa fin tăiată, sarea, piperul, coriandrul, chi-menul, uleiul şi sosul picant.

Se mixează complet, se scoate pasta din bolul mixerului, i se adaugă cubuleţe de roşie şi se aduce la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.