Pasta de avocado cu sos picant
PrinteazaPasta de avocado cu sos picant din: avocado, rosie, ceapa, lamaie, coriandru, chimen, sos picant, ulei, sare, piper.
- 2 fructe avocado
- 1/2 roşie
- o ceapă
- sucul unei lămâi verzi
- o crenguţă coriandru
- un praf chimen
- puţin sos picant
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie fructele de avocado pe lângă sâmbure şi apoi, pentru a-l scoate, jumătăţile fructului se rotesc în sens invers acelor de ceasornic.
Se scoate pulpa, se pune în mixer şi se stropeşte cu sucul de lămâie. Se mixează o tură.
Se adaugă ceapa fin tăiată, sarea, piperul, coriandrul, chi-menul, uleiul şi sosul picant.
Se mixează complet, se scoate pasta din bolul mixerului, i se adaugă cubuleţe de roşie şi se aduce la masă.
Pofta buna!