Pastă de branză cu ceapă

Printeaza

Pastă de branză cu ceapă

Ingrediente:Pastă de branză cu ceapă

  • 250 g brânză dulce
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguriţe pastă de tomate
  • 1 lingură vegeta
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă fin. Restul ingredientelor se pun într-un bol şi se omogenizează cu ajutorul mixerului.

Se obţine o pastă consistentă, căreia i se adaugă ceapa. Pasta obţinută se pune într-un castron, se acoperă cu folie şi se dă la frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.