Pastă de branză cu ţelină

Printeaza

Pastă de branză cu ţelină

Ingrediente:Pastă de branză cu ţelină

  • 200 g brânză dulce
  • 1 ţelină potrivită
  • 50 g smântână
  • 1 ceapă
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Brânza, smântână şi sucul de lămâie se pun într-un castron şi se amestecă. Ceapa se toacă foarte fin, iar ţelina se curăţă, se spală şi se dă prin răzătoarea mică, storcându-se de zeamă.

Se amestecă toate ingredientele şi se obţine o pastă care se serveşte întinsă pe pâine.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.