Pasta de cartofi cu ciocolata
PrinteazaPasta de cartofi cu ciocolata din: cartofi, sirop de artar, unt de caju, extract de vanilie, sare, fulgi de ciocolata bio.
- 240 g de cartofi galbeni
- 7 linguri siropd e artar
- 3 linguri de unt de caju
- jumatate de lingura de extract de vanilie
- jumatate de lingurita de sare
- o trime de cana de fulgi de ciocolata bio
Mod de preparare:
Curăţaţi şi tocaţi bucăţi cartofii şi fierbeti-i în apă cu sare timp de 20 de minute până se înmoaie.
Scurgeti-i. într-un robot de bucătărie sau blender, mixaţi cartofii încă fierbinţi, untul de caju, vanilia şi siropul de arţar până se transformă în pastă.
Refrigeraţi cel puţin 30 de minute. înainte de servire, adăugaţi fulgii de ciocolată. Puteţi servi cu fructe proaspete sau biscuiţi.
Pasta de cartofi cu ciocolata
Pofta buna!