Pastă de creier de porc cu măsline

Printeaza

Pastă de creier de porc cu măsline

Ingrediente:Pastă de creier de porc cu măsline

  • 1 creier de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lămâie
  • 5 linguri ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 1 salată verde
  • măsline

 

Mod de preparare:

Fierbi creierul foarte bine în apă cu vinul şi puţină sare. Laşi să fiar­bă 30 de minute, apoi îl scoţi şi-l laşi la răcit.

Il fărâmiţezi, îl freci cu o lingură de lemn şi adaugi sare, ulei, piper şi zeamă de lămâie.

Il aşezi într-o salatieră şi-l ornezi cu salată verde tocată şi măsline.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.