Pasta de dovlecel

Printeaza

Pasta de dovlecel din: zucchini, migdale, ceapa, usturoi, marar, lamaie, sare, susan.

Ingrediente:Pasta de dovlecel

  • 150 g migdale
  • 3 zucchini
  • 2 cepe
  • 2 legături mărar
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 strop suc de lămâie
  • sare după gust
  • puţin susan

 

Mod de preparare:

Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. Se taie bucăţi dovleceii, ceapa, mărarul, usturoiul şi se mixează în robotul de bucătărie împreună cu migdalele şi sucul de lămâie.

La final se adaugă sarea şi puţin susan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.