Pastă de heringi

Printeaza

Pastă de heringi

Ingrediente:Pastă de heringi

  • 200 g heringi
  • 200 g unt
  • 100 g ceapă

 

Mod de preparare:

Se curăţă heringii, se desărează, apoi se trec prin ma­şina de locat cu sita deasă. Se adaugă ceapă şi unt şi se mai trec toate prin maşina de tocat, care a fost curăţată de res­turile rămase de la peşte. Această pastă se poate prepara de asemenea din chefal, hamsii şi sardele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.