Pastă de jumări sau slănină (varianta)

Printeaza

Pastă de jumări sau slănină

Ingrediente:Pastă de jumări sau slănină (varianta)

  • 1 kg jumări sau 1 kg slănină
  • 4 ouă
  • 2 cepe
  • 2 linguri muştar
  • 1/2 lingură piper
  • 1 linguriţă boia
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Pui ouăle la fiert, între timp, treci jumările sau slănina prin maşina de tocat.

Tai ceapa foarte fin, fărâmiţezi ouăle cu furculiţa, apoi le amesteci cu tocătura, muştarul, sarea şi condi­mentele până se omogenizează.

E bună pe pâine prăjită cu gogoşar sau castravete la oţet.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.