Pasta de jumari sau slanina

Printeaza

Pasta de jumari sau slanina

Ingrediente:Pasta de jumari sau slanina

  • 1 kg jumări sau 1 kg slănină
  • 4 ouă fierte tari
  • 2 cepe
  • 2 linguri muştar
  • 1/2 linguriţă piper
  • 1 linguriţă boia
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Jumarile sau slănina se trec prin maşina de tocat, ceapa se taie foarte fin, ouăle se zdrobesc, apoi se amestecă cele de mai sus cu muştarul, sarea şi condimentele.

Se amestecă până la omogenizare. Se servesc cu pâine prăjită la micul dejun sau se fac sandvişuri pe care le vom orna cu gogoşar murat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.