Pastă de jumări si caşcaval
PrinteazaO reteta de pasta de jumari cu cascaval sin oua, jumari, maioneza, ceapa, mustar, margarina, cascaval, sare si piper.
- 500 g jumări
- 4 ouă fierte
- 1 lingură maioneză
- 1 ceapă
- 1 linguriţă muştar
- 50 g margarină
- 2 linguri caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dai jumările împreună cu ouăle fierte şi ceapa prin maşina de tocat carne, de 2 ori. In pasta obţinută adaugi maioneza, muştarul, margarina şi caşcavalul ras fin.
Potriveşti gustul de sare şi piper. Freci bine totul la un loc, până ce se omogenizează. Ţii compoziţia la rece. Pasta obţinută este foarte bună pe o felie de pâine moale, cu murături deasupra.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pasta de jumari cu ceapa
Foarte buna pasta de jumari