Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa
PrinteazaO reteta de pasta de masline cu capere si fileuri de ansoa din: masline, file de ansoa, capere, usturoi si ulei de masline.
- 250 g masline negre fara samburi
- 6 fileuri de ansoa in ulei
- 3 linguri de capere
- 1 catel de usturoi
- 100 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Măslinele fără sâmburi le tai cât mai mici şi cureţi usturoiul, pe care îl tai apoi feliuţe subţiri. File- urile de anşoa le pui la scurs in uleiul în care au stat. pe şervete de hârtie, apoi le lai si pe ele mărunt. Scurgi caperele din zeama în care au fost conservate.
Pui toate ingredientele într-un blender şi torni uleiul pe măsură ce se mărunţesc, aidoma preparării maionezei. Dai pasta la rece pentru 15 minute şi apoi o serveşti pe pâine prăjită.
Pastă de măsline cu capere si fileuri de ansoa
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pasta de ansoa