Pasta de masline cu ansoa

Printeaza

Pasta de masline cu ansoa din: masline, ansoa, rosii, usturoi, patrunjel, ulei de masline.

Ingrediente:Pasta de masline cu ansoa

  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 1 file anşoa
  • 2 roşii uscate în ulei
  • 1 căţel usturoi
  • 3 fire de pătrunjel
  • 4 linguri cu ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Iei toate ingredientele, le pui într-un blender şi le pasezi foarte bine până obţii o pastă cremoasă. Poţi să serveşti pasta de măsline ca atare, pe felii de pâine prăjită, sau în combinaţie cu brânzică telemea sau feta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.