Pasta de masline cu capere si fileuri de ansoa
PrinteazaPasta de masline cu capere si fileuri de ansoa din: masline negre, fileuri de ansoa, capere, usturoi, ulei de masline.
- 250 g masline negre fara samburi
- 6 fileuri de ansoa in ulei
- 3 linguri capere
- 1 catel de usturoi
- 100 ml ulei de masline
Mod de preparare:
Măslinele fără sâmburi le tai cât mai mici. Cureţi usturoiul, pe care îl tai apoi feliuţe subţiri.
Fileurile de anşoa le pui la scurs de uleiul în care au stat, pe şervete de hârtie, apoi le tai şi pe ele mărunt. Scurgi caperele de zeama în care au fost conservate.
Pui toate ingredientele într-un blender şi torni uleiul pe măsură ce se mărunţesc, aidoma preparării maionezei.
Dai pasta la rece pentru 15 minute, apoi o serveşti pe pâine prăjită.
Pasta de masline cu capere si fileuri de ansoa
Pofta buna!
Imi place pasta asta si e perfecta pentru aperitive