Pasta de masline – Tapenade

Printeaza

Pasta de masline din: masline kalamata, capere, usturoi, ansoa, coniac, coaja de portocale, ulei de masline, piper.

Ingrediente:Pasta_de_masline

  • o cana de masline kalamata fara samburi
  • 2 linguri de capere spalate si scurse de apa
  • o lingura de usturoi pisat
  • 2 lingurite de ansoa tocate
  • 2 linguri de coniac sau Armagnac (optional)
  • o lingura de coaja de portocala rasa
  • 4 linguri de ulei de masline
  • piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Mixaţi toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie până ce măslinele devin pastă. Se poate servi pe pâine, biscuiţi săraţi, cu ouă prăjite şi cartofi copţi.

Pasta de masline

Pasta_de_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.