Pastă de morcovi I

Printeaza

Pastă de morcovi

Ingrediente:Pastă de morcovi I

  • 500 g morcovi
  • 100 g brânză de vaci
  • 100 g maioneză
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 25 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă, se spală şi se fierbe cu apă şi sare. Se scurge şi se mixează împreună cu brânza de vaci.

Se pune într-un castron şi se amestecă cu maioneza şi pătrunjelul tocat fin. Se garniseşte cu caşcaval ras şi se pune la frigider.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.