Pasta de naut cu usturoi si mustar
PrinteazaPasta de naut cu usturoi si mustar din: năut, ulei, ceap sau usturoi, ou, mustar, zeama de lamaie, piper alb macinat, sare, ridichi, rosii.
Ingrediente:
- 200 g năut
- 50 ml ulei
- 1 ceapă mică sau, după preferinţă, câţiva căţei de usturoi
- 1 gălbenuş
- 1 linguriţă muştar
- zeamă de lămâie
- piper alb măcinat
- sare
- ridichi
- roşii
Mod de rpeparare:
Pui boabele de năut în apă rece, să stea măcar 4 ore sau de seara până dimineaţa. Scurgi apa şi pui năutul la fiert în apă rece, până se,înmoaie boabele.
Poţi cumpăra conserve cu năut fiert, dar eu prefer să le fierb pentru a nu conţine conservant. Când sunt fierte, scurgi apa, dar o păstrezi.
Dai boabele reci în blender, împreună cu gălbenuşul şi celelalte ingrediente.
Potriveşti gustul de piper şi sare, adaugi zeamă de lămâie, după gust şi serveşti pasta de năut cu o salată de roşii, ardei şi ridichi. îţi va da energie şi o stareţe bine pentru întreaga zi.
Pasta de naut cu usturoi si mustar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pasta-de-naut-cu-usturoi-si-mustar html