Pasta de nuci cu usturoi

Printeaza

Pasta de nuci cu usturoi din: nuci, usturoi, ulei, zeama de lamaie, sare, paine.

Ingrediente:Pasta de nuci cu usturoi

  • 250 g nuci
  • 1 felie de pâine
  • 3 căţei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingură zeamă de lămaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă nucile de coajă şi se pisează bine prin masina de măcinat nucă. Se adaugă o bucată de miez de pâine albă, inmuiat în apă şi stors, şi puţin usturoi.

Se freacă bine într-un castron, punând câte puţin ulei, până se face ca o cremă untoasă. Se adaugă sare şi puţin oţet sau zeamă de lămâie.

Se serveşte ca aperitiv, pe pâine, sau alături de salate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.