Pasta de peşte cu piper

Printeaza

Pasta de peşte cu piper

Ingrediente:Pasta de peşte cu piper

  • 350 g peste alb
  • 100 g unt
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele alb se fierbe, se curăţă de oase şi de piele, se trece o singură dată prin maşina de tocat cu sita rară sau se zdrobeşte într-un castron cu furculiţa.

Separat, se freacă untul pînă devine o pastă spumoasă. Se adaugă peştele, se potriveşte de sare şi piper şi se ames­tecă din nou bine. Se foloseşte la sandvişuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.