Pasta de peste rasol

Printeaza

Pasta de peste rasol din: peste, ceapa, untdelemn, margarina, piper, ienibahar, sare.

Ingrediente:Pasta de peste rasol

  • 1 kg de peste fiert rasol (crap, salau)
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 linguri de untdelemn
  • 150 gr. margarina vegetala
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • putin enibahar pisat
  • sare dupa gust.

 

Mod de preparare:

Dupa ce pestele fiert rasol s-a racit, se scoate cu grija carnea de pe oase si se trece prin masina de tocat, impreuna cu 1/2 ceapa curatata si taiata marunt.

Tot prin masina se trece si cealalta jumatate de ceapa, calita in untdelemn, cu adaos de enibahar, piper si nucsoara.

Se incalzeste usor margarina si se baga in tocatura de peste, amestecandu-se bine cu ceapa cruda, ceapa calita si condimentele.

Pasta se aseaza pe o farfurie si se garniseste cu felii de lamaie. Se serveste ca aperitiv, cu paine proaspata sau prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.