Pasta de portocale si merisoare

Printeaza

Pasta de portocale si merisoare din: zeama de portocala, coaja de portocala, nuca de cocos, caju, sirop de agave, merisoare deshidratate.

Ingrediente:Pasta_de_portocale_si_merisoare

  • zeama si coaja unei portocale
  • jumatate de cana de “carne” de nuca de cocos
  • o cana de caju hidratate 6 ore si scurse
  • 3 linguri de sirop de agave
  • o cana de merisoare deshidratate

 

Mod de preparare:

Mixaţi merişoarele într-un blender sau robot de bucătărie. Puneţi deopar­te. Mixaţi nucile caju, „carnea” nucii de cocos, sucul şi coaja de porto­cală şi siropul de agave în blender până se omogenizează. Amestecaţi merişoarele şi puteţi servi.

Pasta de portocale si merisoare

Pasta_de_portocale_si_merisoare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.