Pasta de rosii si ardei

Printeaza

Pasta de rosii si ardei din: rosii, gogosari, ardei, ceapa, sare.

Ingrediente:

  • 10 kg rosii
  • 2 kg gogosari
  • 500 g ardei verzi
  • 4-6 cepe
  • 1-2 lingurite sare

 

Mod de preparare:

Speli legumele şi le cureţi, îndepărtezi seminţele şi nervurile gogoşarilor şi ardeilor şi tai în jumătăţi roşiile. Tai în sferturi ceapa.

Le pui pe toate la fiert într-un ceaun mare, pui sare şi după câteva ore opreşti focul. Laşi să se răcească compoziţia şi apoi dai totul prin maşina de tocat.

Fierbi pasta obţinută până obţii consistenţa dorită, apoi o pui în borcane şi sterilizezi, în cuptor, minimum 40 de minute.

 

Pasta de rosii si ardei

Pasta_de_rosii_si_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.