Pasta de scrumbie cu cartof

Printeaza

Pasta de scrumbie cu cartof din: scrumbii sărate, cartofi, lămâie.

Pasta de scrumbie cu cartof

Ingrediente:

  • 500 g scrumbii sărate
  • 2,5 kg cartofi
  • 500 g lămâie

 

 

Mod de preparare:

Scrumbia fară oase şi pieliţă, tăiată în bucăţi, se pune la desărat în apă rece, schimbând apa de mai multe ori. Cartofii se coc şi apoi se scobesc de miez.

Scrumbia, împreună cu miezul de cartofi rece, se trece prin maşina de tocat. Se adaugă untul, zeama de lămâie şi se freacă, până ce compoziţia devine ca o pastă spumoasă.

Acest preparat se poate folosi fie ca un fel de mâncare, fie ca aperitiv. Se poate prepara şi din heringi sau peşte afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.