Pastă de soia
PrinteazaPastă de soia din: soia boabe, ceapa, suc de rosii, foi de dafin, ulei, sare, patrunjel.
- 2 căni soia boabe fiartă
- 3 cepe
- 100 ml suc de roşii
- 2-3 foi de dafin
- 50 g ulei
- sare
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă, se spală se toacă şi se înăbuşă cu apă, ulei şi foi de dafin. Restul ingredientelor, inclusiv ceapa se dau la mixer, iar la sfârşit, se pune pătrunjelul tocat fin.
Pasta obţinută se pune într-un castron, se acoperă şi se păstrează la frigider.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pasta de soia
- pasta de soia reteta
- pasta de soia boabe
Ceva nu e in ordine !!!!!!!!!!!!!!!
Cica “Restul ingredientelor, inclusiv ceapa se dau la mixer, iar la sfârşit, ….”
Unde ati mai auzit sa pasezi la mixer frunza de dafin si sa si rezulte ceva fin: NU.NU fara frunza de dafin ati vrut sa ziceti, ca daca va ramane chiar 5 mm de frunza de dafin,netocata si ajunge in intestin, iese dupa 3 ani, dureri neterminate in burta, analize inutile de tomograf si culmea NU SE VEDE . Doar o minune o va scoate exact in aceiasi forma in care ati inghitit-o , chiar si dupa 3-4 ani.Deci atentie la frunza de DAFIN.
Multumim Stefana