Pasta de somon cu ridichi

Printeaza

Pasta de somon cu ridichi cu: fasole, iaurt, marar, suc de lamaie, lipii, ulei de masline, ridichi.

 

Ingrediente:Pasta de somon cu ridichi

  • 400 g de fasole albă boabe la conserva, clătită şi scursă
  • 200 g de iaurt grecesc
  • 225 g de somon afumat la pachet, gata porţionat
  • 1 lingură de mărar proaspăt, tocat
  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 6 lipii
  • 2 linguri ulei de măsline sare de mare grunjoasă
  • 2 linguri de mărar proaspăt, tocat
  • 2 legături de ridichi

 

Mod de preparare:

Amestecaţi în robotul de bucătărie fasolea şi iaurtul, până la omogenizare. Adăugaţi somonul şi bateţi în continuare, atât cât încă se mai pot distinge bucăţi din el. Răsturnaţi amestecul într-un bol şi adăugaţi mărarul, sucul de lămâie şi asezonaţi.

Pentru lipii, preîncălziţi cuptorul la 200° C/ gaz 6. 3

Rupeţi lipiile şi aranjaţi bucăţile în două tăvi. Stropiţi cu ulei de măsline şi presăraţi cu sare şi mărar. Lăsaţi-le la cuptor 7 minute, pana când devin crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.