Pasta de somon cu ridichi
PrinteazaPasta de somon cu ridichi cu: fasole, iaurt, marar, suc de lamaie, lipii, ulei de masline, ridichi.
- 400 g de fasole albă boabe la conserva, clătită şi scursă
- 200 g de iaurt grecesc
- 225 g de somon afumat la pachet, gata porţionat
- 1 lingură de mărar proaspăt, tocat
- 1 lingură de suc de lămâie
- 6 lipii
- 2 linguri ulei de măsline sare de mare grunjoasă
- 2 linguri de mărar proaspăt, tocat
- 2 legături de ridichi
Mod de preparare:
Amestecaţi în robotul de bucătărie fasolea şi iaurtul, până la omogenizare. Adăugaţi somonul şi bateţi în continuare, atât cât încă se mai pot distinge bucăţi din el. Răsturnaţi amestecul într-un bol şi adăugaţi mărarul, sucul de lămâie şi asezonaţi.
Pentru lipii, preîncălziţi cuptorul la 200° C/ gaz 6. 3
Rupeţi lipiile şi aranjaţi bucăţile în două tăvi. Stropiţi cu ulei de măsline şi presăraţi cu sare şi mărar. Lăsaţi-le la cuptor 7 minute, pana când devin crocante.
Pofta buna!