Pastă de ţelină

Printeaza

 Pastă de ţelină

Ingrediente:Pastă de ţelină

  • 1 ţelină potrivită
  • 150 g brânză tofu
  • 1 lingură ulei
  • 5-6 măsline fără sâmburi
  • 1 /2 linguriţă maghiran
  • 1 cartof (opţional)

 

Mod de preparare:

Ţelina şi cartoful se curăţă, se spală şi se pun la fiert. După ce au fiert, se pun la scurs şi se lasă să se răcească.

Se mixează cu măslinele şi se încorporează cu brânza tofu dată prin răzătoarea mică. Se potriveşte de sare şi se condimentează.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.