Pastă de urdă cu marar si oregano
PrinteazaPastă de urdă cu marar si oregano
Ingrediente:
- 250-300 g urdă
- 1 legătură de mărar
- 1 vârf de cuţit de oregano
- 2 roşii pentru preparare şi una pentru ornament
- 1 lingură de ulei de masline
Mod de preparare:
Speli şi tai cuburi mici roşiile, lăsându-le să se scurgă foarte bine. Intre timp, speli şi toci cât mai fin mărarul, iar urda o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu o lingură de lemn cu uleiul până ce devine ca o spumă.
Intre timp roşiile s-au scurs şi le pui peste urdă împreună cu mărarul şi oregano. După ce a stat 1/2 de oră la frigider, ornată cu felioare de roşii, un bucheţel de mărar şi câteva codiţe de ceapă verde.
Pastă de urdă cu marar si oregano
Poftă bună!