Pastă de urdă cu marar

Printeaza

Pastă de urdă cu marar

Ingrediente:Pastă de urdă cu marar

  • 1 kg urdă
  • 2 cepe uscate (sau 2 legături de ceapă verde)
  • 2 legături mărar
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

 

 

Mod de preparare:

Sfărâmi urda cu furculiţa într-un castron mai mare, adaugi ceapa şi mărarul tocate mărunt, presari sare şi piper după gust şi apoi freci compoziţia cu uleiul până se face ca o pastă.

Cu această pastă poţi face tartine sau o poţi consuma cu friptură şi cartofi prăjiţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.