Pasta de peste cu branza din: crema de branza, somon, smantana, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: o cutie cremă de brânză 100 g somon afumat 2 linguri smântână câteva fire mărar sucul unei 1/2 de lămâie un cub concentrat de legume sare piper Mod de preparare: Din cubul de concentrat şi apă se face […]
Pasta delicioasa de peste
PrinteazaPasta delicioasa de peste din: file de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper.
- 1/2 kg file de peşte
- 1 ceapă
- 200 g margarină
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fileul de peşte se curăţă de piele, se taie bucăţi şi se aşază într-o cratiţă, adăugând margarina, sare, piper, ceapa tăiată felii şi un pahar de apă.
Se lasă la cuptor 25 de minute. După ce s-a răcit, se dă de 2-3 ori prin maşina de tocat.
Se amestecă cu margarină, până se omogenizează, se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper, după gust.
Se foloseşte la sandvişuri.
Se poate adăuga maioneză de post.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]
Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele)
Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele) din: salau, lapte, franzela, sardele in ulei, vin, patrunjel, unt, piper, sare. Ingrediente: 1 şalău mai mare (0,5-1 kg) 1 cană lapte dulce 2-3 felii de franzelă 3-5 bucăţi sardele în ulei 3-4 pahare vin alb 1 lingură pătrunjel tocat 5 linguri unt (ulei) piper sare […]
Pofta buna!