Ceaiul Assam: Istorie, Producție și Beneficii – Tot Ce Trebuie Să Știi – Ceaiul Assam este unul dintre cele mai populare și apreciate tipuri de ceai negru din lume. Originar din regiunea Assam din nord-estul Indiei, acest ceai este renumit pentru aroma sa bogată, robustă și culoarea sa intensă. Istoria Ceaiului Assam Ceaiul Assam își […]
Pasta din soia boabe
PrinteazaPasta din soia boabe din: soia boabe, morcov, cartof, pastarnac, sare, ulei, patrunjel, rosii.
Ingrediente:
- 200 g soia boabe
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 pastarnac
- sare
- 2 linguri cu ulei
- 2-3 tije de patrunjel
- 2 rosii
Mod de preparare:
Pasta din soia boabe: Spalati boabele de soia, puneti-le la inmuiat cu apa calda pentru 8-10 ore, schimbati apa cu 2 cani de apa rece si lasati sa dea in clocot.
Schimbati iar apa cu 2 l de apa rece, fierbeti la foc potrivit, cu vasul acoperit timp de 60 minute. Curatati legumele, taiati-le felii mari si puneti-le sa fiarba in oala cu soia.
Cand bobul de soia s-a inmuiat sarati, mai fierbeti 5 min, scurgeti supa in alt vas si mixati soia cu legumele, apoi amestecati cu uleiul pus cate putin.
Puneti pasta obtinuta intr-un castron, neteziti suprafata, decoraţi cu tije de patrunjel, spalate si scuturate de apa.
Puneti pe farfuriile de servit felii de paine prajita sau paine proaspata si felii de rosii, taiati cate o portie de pasta si asezati-o langa rosii.
Serviti ca aperitiv.
Pofta buna!
Sos de Trufe și Parmezan – o delicatesă culinară care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui preparat. Acest sos cremos, bogat și intens aromat este perfect pentru a fi servit cu paste, carne sau legume. Trufele, cunoscute ca fiind „diamantele bucătăriei”, împreună cu parmezanul, creează un gust inconfundabil și sofisticat care va impresiona […]