Tartine cu pasta de ficat si verdeata din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: 100 g pastă de ficat 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper 2 linguriţe de muştar Mod de preparare: Se amestecă untul, pasta de ficat şi gălbenuşul ouălor. Se adaugă 1-2 linguri de muştar. Când […]
Pasta de dovleac cu branza
PrinteazaPasta de dovleac cu branza din: dovleac, mascarpone, zahar brun, scortisoara, nucsoara.
Ingrediente:
- 250 g dovleac copt transformat in pasta
- 250 g pasta de branza (mascarpone)
- o cana zahar brun
- o lingurita de scortisoara pudra
- un varf de lingurita de nucsoara
Mod de preparare:
Combinaţi toate ingredientele într-un vas şi transfromati-le în pastă cu ajutorul unui mixer.
Refrigeraţi jumătate de oră înainte de a servi. Combinaţi cu biscuiţi, clătite, covrigei sau pâine.
Pasta de dovleac cu branza
Pofta buna!
Pasta de avocado cu usturoi din: avocado, usturoi, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 2 avocado 2-3 căţei de usturoi 1 lingură suc de lămâie sare Mod de preparare: Avocado se spală, se taie pe jumătate şi se îndepărtează sâmburele. Cu ajutorul unei linguri, scobim pulpa pe care o punem în robotul de bucătărie cu […]
Pasta de somon cu ridichi cu: fasole, iaurt, marar, suc de lamaie, lipii, ulei de masline, ridichi. Ingrediente: 400 g de fasole albă boabe la conserva, clătită şi scursă 200 g de iaurt grecesc 225 g de somon afumat la pachet, gata porţionat 1 lingură de mărar proaspăt, tocat 1 lingură de suc de […]
Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui
Pasta de sfecla cu seminte de floarea-soarelui din: sfecla, morcov, ardei, dovlecel, ulei, otet, seminte, nuci, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle 1 morcov 1 ardei 1 dovlecel pătrunjel ulei de măsline oţet balsamic seminţe de floarea-soarelui 3 căţei usturoi 1 lingură nuci cimbru sare şi piper Mod de preparare: Se decojesc toate legumele, se […]
Pofta buna!