Pasta de dovlecei cu migdale

Printeaza

Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan.

retete

Ingrediente:

  • 150 g migdale
  • 3 zucchini
  • 2 cepe
  • 2 legături mărar
  • 2 căţei de usturoi,
  • 1 strop suc de lămâie
  • sare după gust
  • puțin susan

 

 

Mod de preparare:

Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore.

Se taie bucăţi dovleceii, ceapa, mărarul, usturoiul şi se mixează în robotul de bucătărie împreună cu migdalele şi sucul de lămâie.

La final se adaugă sarea și puțin susan.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pasta de dovlecei

Pasta de dovlecei pentru iarna

Pasta de dovlecei pentru iarna din: dovlecei, ceapa, ulei, usturoi, zahar, otet, piper, sare, marar, patrunjel. Ingrediente: 5 kg dovlecei 500 g ceapă 200 ml ulei 5-6 căței de usturoi 1 linguri cu vârf zahăr 100 ml oțet piper 40 g sare câte 2-3 legături mărar și pătrunjel   Mod de preparare: Alegi dovlecei tineri, […]

 

Sos caju cu găluşte de cartofi

Pasta de dovlecei cu menta si ardei iute

Pasta de dovlecei cu menta si ardei iute din: ulei de măsline extravirgin, usturoi, ardei iuţi roşii uscaţi, dovlecei, sare, piper, mentă, suc de lamaie. Ingrediente: ulei de măsline extravirgin 2 căţei de usturoi, decojiţi şi tocaţi mărunt 1 -2 ardei iuţi roşii uscaţi şi mărunţiţi 6-8 dovlecei mici, tăiaţi felii de mărimi inegale sare şi piper negru proaspăt […]

 

Pasta de dovlecei

Retete de post: Pasta de dovlecei

O reteta de post simpla de pasta de dovlecei din: ceapa, dovlecei, untdelemn, sare, piper si facultativ doua oua. Ingrediente: două cepe doi dovlecei 3 linguri de untdelemn sare piper facultativ: două ouă   Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în trei linguri untdelemn. Se adaugă dovleceii curăţaţi şi daţi pe […]

 

Dovlecei crocanti cu parmezan

Dovlecei crocanti cu parmezan

Dovlecei crocanti cu parmezan din: dovlecei, oua, pesmet, parmezan, oregano, busuioc, boia de ardei, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei, taiati sub forma de bețe 2 oua 2/3 cana pesmet 2/3 cana parmezan ras 1 lingura oregano uscat 1 lingura de busuioc uscat 1 lingurita boia de ardei sare si piper   Mod de preparare: Se incalzeste […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.