Pasta de dovlecei pentru iarna din: dovlecei, ceapa, ulei, usturoi, zahar, otet, piper, sare, marar, patrunjel. Ingrediente: 5 kg dovlecei 500 g ceapă 200 ml ulei 5-6 căței de usturoi 1 linguri cu vârf zahăr 100 ml oțet piper 40 g sare câte 2-3 legături mărar și pătrunjel Mod de preparare: Alegi dovlecei tineri, […]
Pasta de dovlecei cu migdale
PrinteazaPasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan.
Ingrediente:
- 150 g migdale
- 3 zucchini
- 2 cepe
- 2 legături mărar
- 2 căţei de usturoi,
- 1 strop suc de lămâie
- sare după gust
- puțin susan
Mod de preparare:
Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore.
Se taie bucăţi dovleceii, ceapa, mărarul, usturoiul şi se mixează în robotul de bucătărie împreună cu migdalele şi sucul de lămâie.
La final se adaugă sarea și puțin susan.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pasta de dovlecei pentru iarna
Pasta de dovlecei cu menta si ardei iute
Pasta de dovlecei cu menta si ardei iute din: ulei de măsline extravirgin, usturoi, ardei iuţi roşii uscaţi, dovlecei, sare, piper, mentă, suc de lamaie. Ingrediente: ulei de măsline extravirgin 2 căţei de usturoi, decojiţi şi tocaţi mărunt 1 -2 ardei iuţi roşii uscaţi şi mărunţiţi 6-8 dovlecei mici, tăiaţi felii de mărimi inegale sare şi piper negru proaspăt […]
Retete de post: Pasta de dovlecei
O reteta de post simpla de pasta de dovlecei din: ceapa, dovlecei, untdelemn, sare, piper si facultativ doua oua. Ingrediente: două cepe doi dovlecei 3 linguri de untdelemn sare piper facultativ: două ouă Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în trei linguri untdelemn. Se adaugă dovleceii curăţaţi şi daţi pe […]
Dovlecei crocanti cu parmezan
Dovlecei crocanti cu parmezan din: dovlecei, oua, pesmet, parmezan, oregano, busuioc, boia de ardei, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei, taiati sub forma de bețe 2 oua 2/3 cana pesmet 2/3 cana parmezan ras 1 lingura oregano uscat 1 lingura de busuioc uscat 1 lingurita boia de ardei sare si piper Mod de preparare: Se incalzeste […]
Pofta buna!