Pastă de fasole cu lamaie

Printeaza

Pastă de fasole cu lamaie

Ingrediente:

  • 400 g fasole albă
  • 100 g măsline dietetice
  • 2 cepe
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • 3-4 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pastă de fasole cu lamaie: Se fierbe fasolea la fel ca în reţeta precedentă. Când este bine fiartă, se amestecă în blender cu uleiul şi zeama de lămâie, folosind o cantitate suficientă de apă în care a fiert fasolea, pentru ca să lucreze blenderul bine.

După ce s-a obţinut o pastă fină, se adaugă măslinele tocate mărunt şi ceapa crudă, tocată foarte fin. Se potriveşte de sare. Este foarte gustoasă.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.