Pasta al forno cu carne şi caşcaval

Printeaza

O reteta de pasta al forno cu carne si cascaval din: paste scoici, sare, piper, usturoi, ulei, carne tocata, bulion, rosii, cimbru, smantana, oua, cascaval, parmezan si unt.

Ingrediente:Pasta al forno cu carne şi caşcaval

  • 300 g conchiglie (paste-scoici umplute)
  • sare
  • piper
  • 2 căţei de usturoi tocaţi
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne tocată
  • 1 lingură bulion
  • 1 conservă mică roşii decojite
  • 1 linguriţă frunzuliţe de cimbru
  • 300 ml smântână
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente în apă clocotită cu sare şi se lasă să se scurgă.

Se căleşte usturoiul în ulei şi se adaugă carnea tocată; se prăjeşte până ce devine sfărâmicioasă.

Se toarnă bulionul şi se căleşte, apoi se adaugă roşiile şi 100 ml smântână; se fierbe cca 15 min.

Se adaugă cimbru, sare şi piper. Se încinge cupto­rul la 180 °C.

Pastele se umplu cu came, cu ajutorul unei linguriţe şi se aşază într-o formă de sufleu.

Ouăle se bat cu res­tul de smântână şi caşcaval, sare şi piper şi se toarnă pes­te paste.

Se presară parmeza­nul şi fulgi de unt; se lasă să se rumenească 25-30 min. Se serveşte cu pătrunjel verde tocat.

Pasta al forno cu carne şi caşcaval

Pasta al forno cu carne şi caşcaval

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • penne al forno reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.