Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]
Pasta greceasca
PrinteazaPasta greceasca masline, unt, branza, lamaie, sare, piper.
- 250 g masline
- 250 g unt
- 250 g branza
- 50 g lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se scot samburii maslinelor, apoi impreuna cu untul si branza se dau prin masina de tocat.
Se potriveste gustul de sare, piper si lamaie si se freaca pana se obtine o pasta.
Se aseaza pe un platou si se orneaza cu felii subtiri de lamaie.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pasta de dovlecei cu migdale
Reteta zilei: Pasta de curmale
Pasta de curmale din: curmale, apa. Ingrediente: 1 cană curmale fără sâmburi 1 cană de apă calduta Mod de preparare: Înmuiati curmalele in apa calduta timp de aproximativ 20-30 de minute. Combinați curmalele și apa într-un blender până se omogenizează. Transferați într-un borcan. Serviti sau dati frigider până la 2-3 luni. Pasta de […]
Pasta de sardine cu masline
Pasta de sardine cu masline din: sardine, masline, avocado, ceapa, unt, lamaie, piper. Ingrediente: 10 măsline mov 200 g sardine 1/2 avocado 1/2 ceapă galbenă sau roşie 50 g unt zeamă de lămâie piper Mod de preparare: Se mixează în blender 10 măsline mov, 200 g sardine (din conservă sau preparate în cuptor sau […]
Pasta aromata de sofran
Pasta aromata de sofran din: sofran, apa. Ingrediente Pasta aromata de sofran: 50 g pudra de sofran 120 ml apa Mod de preparare Pasta aromata de sofran: Se combina sofranul cu apa intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa. Se pune […]
Pofta buna!