Pasta de linte rosie cu susan din: linte, rozmarin, ulei, marar, oregano, coriandru, usturoi, sare, piper.
Lintea rosie este bogata în nutrienți, cum ar fi proteinele, fibrele, fierul, magneziul și vitamina B. Ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge, datorită conținutului ridicat de fibre solubile, care încetinesc absorbția carbohidraților în sânge.
Protecția împotriva bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale, datorită conținutului de antioxidanți și substanțe antiinflamatorii.
Reducerea riscului de cancer, în special al cancerului de colon, datorită conținutului de fibre și substanțe fitochimice cu proprietăți anticancerigene.
Ingrediente:
200 g linte roşie
2-3 crenguţe de rozmarin
2 linguri ulei de măsline
1 legătură mică de mărar tocat
1/2 linguriţă de coriandru
cimbru
oregano
1 linguriţă de chimen
1-2 căţei de usturoi zdrobiţi
1-2 fire de ceapă verde tocate
1 lingură pastă de susan
sare
piper
Mod de preparare:
Pasta de linte rosie cu susan : spală lintea, se scurge şi se pune la fiert de trei ori, cu mai multă apă decât volumul boabelor de linte, pentru 30 de minute.
Când sunt fierte, se scurg bine şi se mixează cu restul ingredientelor.
Drob de linte rosie cu cascaval din: linte, oua, cascaval, ceapa, usturoi, ulei, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 cutie cu linte 200 g caşcaval 10 ouă 1 legătură ceapă 2 fire usturoi 3 legături mărar 2 legături pătrunjel 1 lingură ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se scurg boabele de linte, se clătesc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.