Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]
Pasta de macrou afumat cu branza
PrinteazaPasta de macrou afumat cu branza din: macrou afumat, ceapa, sare, branza topita, oua fierte, unt, zeama de lamaie, piper.
Ingrediente:
- 1 macrou afumat
- 1 ceapă
- sare
- 150 g brânză topită
- 2 ouă fierte tari
- 2 linguri unt
- zeama de la 1/2 lămâie
- piper
Mod de preparare:
Cureţi peştele de piele şi de oase.
Il pui într-un castron, adaugi zeama de lămâie şi îl sfărâmi cu furculiţa.
Amesteci untul moale cu brânza topită, adaugi ouăle date prin răzătoarea mare, peştele sfărâmat, ceapa tăiată mărunt, omogenizezi bine şi asezonezi cu sare şi piper, după gust.
Serveşti pasta obţinută pe felii de pâine.
Pasta de macrou afumat cu branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Pasta de peste si branza
Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori. Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată […]
Pofta buna!