Pasta de măsline cu busuioc

Printeaza

O reteta de pasta de masline cu busuioc din: cartofi, ulei de masline, usturoi, masline negre, sos pesto, sare si piper.

Ingrediente:Pasta de măsline cu busuioc

  • 300 g cartofi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g masline negre
  • 1-2 linguri sos pesto (busuioc, usturoi si ulei de masline)
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Cartofii în coajă se fiert în apă sărată cca 25 min, la foc mic. Ceapa şi usturo­iul se curăţă, se toacă fin şi se călesc în ulei. Măslinele se taie felii subţiri, după ce li se scot sâmburii.

Cartofii se curăţă calzi şi se fac piure. Se ames­tecă cu măslinele, sosul pesto, ceapa şi se asezonează cu sare şi piper.

Pasta de măsline cu busuioc

Pasta de măsline cu busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.