Ciorbă de Mazăre cu Afumătură. Afumătura adaugă un gust intens și plin de savoare, completând perfect dulceața naturală a mazării. Aceasta ciorbă este ideală pentru prânz sau cină, fiind și o sursă excelentă de proteine și fibre. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 1 oră Total: 1 oră 15 minute Ingrediente Mazăre uscată (250 […]
Pasta cu masline si capere
PrinteazaPasta cu masline si capere din: masline, capere, ulei, suc de lamaie, piper.
Ingrediente:
- 200 g masline negre,făra samburi
- 3 linguri capere
- 125 ml ulei
- o lingura suc de lamaie
- piper
Mod de preparare:
Pasta cu masline si capere: taie măslinele si caperele. curătă usturoiul. amestecă usturoiul cu măslinele şi caperele.
pun în bolul unui mixer, se măruntesc şi apoi se mixează turnând uleiul în fir subtire. Se adaugă suc de lămâie, după gust, şi piper.
lasă 30 de minute la rece înainte de servire.
Pofta buna!
Cataplasmă cu făină de porumb pentru furunculi
Cataplasmă cu făină de porumb pentru furunculi: pentru calmare și accelerarea vindecării. Făina de porumb este cunoscută pentru proprietățile sale absorbante și calmante, fiind un remediu eficient pentru tratarea furunculilor. Cataplasma cu făină de porumb ajută la extragerea infecției, reducerea inflamației și calmarea zonei afectate. Ingrediente 2-3 linguri de făină de porumb Apă caldă (pentru […]