Pasta de mici cu branza si patrunjel

Printeaza

Pasta de mici cu branza si patrunjel din: pastă de mici, telemea de vacă, unt, ulei, oua, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pasta de mici cu branza si patrunjel

  • 600 g pastă de mici
  • 300 g telemea de vacă
  • 50 g unt
  • 20 ml ulei
  • 2 ouă
  • piper
  • 1/2 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Telemeaua o pui într-un vas, o sfărâmi şi o ames­teci cu untul, piperul, gălbenuşurile şi pătrunjelul tocat fin.

Pasta de mici o frămânţi, pentru a se lega mai bine, apoi întinzi un strat de 1 cm grosime, pe o foaie de aluminiu unsă cu ulei.

Peste stratul de pastă de mici întinzi compoziţia de brân­ză, rulezi cu ajutorul foliei de aluminiu, apoi aşezi ruloul într-o tavă unsă cu ulei, dar fără folia de aluminiu.

Ungi ruloul de carne cu ulei şi îl ornezi după preferinţă cu puţină pastă de brânză. Dai la cuptorul încins la 150°C, pentru circa 30 de minute.

Pentru a fi sigur că ruloul se coace, nu trebuie să aibă mai mult de 6-7 cm în diametru.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Catalina Nicolici

    Branza in pasta de mici, n-am mai auzit de asa ceva pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.