Pasta de mici cu branza

Printeaza

Pasta de mici cu branza din: pasta de mici, telemea de vaca, unt, ulei, oua, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 600 g pasta de mici
  • 300 g telemea de vaca
  • 50 g unt
  • 20 ml ulei
  • 2 oua
  • piper
  • 2 legaturi patrunjel

 

Mod de preparare:

Pasta de mici cu branza: Telemeaua o pui intr-un vas, o sfarami si o amesteci cu untul, piperul, galbenusurile si patrunjelul tocat fin.

Pasta de mici o framanti, pentru a se lega mai bine, apoi intinzi un strat de 1 cm grosime, pe o foaie de aluminiu unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici intinzi compozitia de branza, rulezi cu ajutorul foliei de aluminiu, apoi asezi ruloul intr-o tava unsa cu ulei, dar fara folia de aluminiu.

Ungi ruloul de carne cu ulei si il ornezi dupa preferinta cu putina pasta de branza. Dai la cuptorul incins la 150°C, pentru circa 30 de minute.

Pentru a fi sigur ca ruloul se coace, nu trebuie sa aiba mai mult de 6-7 cm in diametru.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Mici cu carne de vanat

Mici cu carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu   Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condi­mente şi 1 linguriţă de bicarbonat […]

Mici din carne de vanat

Mici din carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu   Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condi­mente după gust şi 1 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.