Mici cu carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condimente şi 1 linguriţă de bicarbonat […]
Pasta de mici cu branza
PrinteazaPasta de mici cu branza din: pasta de mici, telemea de vaca, unt, ulei, oua, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 600 g pasta de mici
- 300 g telemea de vaca
- 50 g unt
- 20 ml ulei
- 2 oua
- piper
- 2 legaturi patrunjel
Mod de preparare:
Pasta de mici cu branza: Telemeaua o pui intr-un vas, o sfarami si o amesteci cu untul, piperul, galbenusurile si patrunjelul tocat fin.
Pasta de mici o framanti, pentru a se lega mai bine, apoi intinzi un strat de 1 cm grosime, pe o foaie de aluminiu unsa cu ulei.
Peste stratul de pasta de mici intinzi compozitia de branza, rulezi cu ajutorul foliei de aluminiu, apoi asezi ruloul intr-o tava unsa cu ulei, dar fara folia de aluminiu.
Ungi ruloul de carne cu ulei si il ornezi dupa preferinta cu putina pasta de branza. Dai la cuptorul incins la 150°C, pentru circa 30 de minute.
Pentru a fi sigur ca ruloul se coace, nu trebuie sa aiba mai mult de 6-7 cm in diametru.
Pofta buna!
Mici din carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condimente după gust şi 1 linguriţă […]
Pofta buna!