Pasta Pappardelle Marinara
PrinteazaIngrediente:
- 1 dovlecel bucata mare
Ingrediente sos marinara: cateva linguri rosii ,2 bucati rosii deshidratate hidratate pentru o ora 6 jumatati,curmale hidratate o ora 4 bucati ,usturoi 3-4 catei,ulei de masline 2 linguri ,sos de soia 2 linguri, sucul de la jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Introducem toate ingredientele, exceptand rosiile uscate is curmalele in blender. Nu e nevoie sa adaugam apa, ingredientele lichide sunt suficiente.
Procesam pana ce obtinem o pasta fina. Adaugam apoi rosiile si curmalele (le adaugam la final pentru ca intaresc foarte mult compozitia) si procesam pana cand pasta-i atat de catifelata pe cat ne-o doream.
Insfacam dovlecelul/ii, un cutit si-un cojitor.Taiem capetele si curatam coaja.Transformam comunul dovlecel in pappardelle.
Nu folosim miezul cu seminte il pastram sa-l stoarcem maine.Amestecam pappardellele cu o lingura de ulei de masline si putin oregano.
Punem pappardellele in farfurie ,cateva linguri de sos marinara, cateva nuci braziliene taiate.
Pofta buna!